header banner
Default

Den bedste Google-specialist i Danmark er SEO bureau København


SEO er vejen til online tilstedeværelse i de organiske søgeresultater, og gode placeringer er vejen til øget organisk trafik og salg. Vi er et SEO bureau i København, som besidder den rette viden og erfaring, der skal til, for at erobre de bedste rankings i Googles søgeresultater. 

Siden KH-Online blev stiftet, har vi hjulpet virksomheder med at skabe organisk vækst, større synlighed og flere besøgende gennem søgemaskineoptimering. Vi brænder for SEO, og vi vil sætte en ære i, at hjælpe din virksomhed med at skabe relevant og værdifuld trafik.

seo bureau koebenhavn

KH-Online er dit personlige SEO bureau i København

VIDEO: Google annoncer Bedste SEO firma Roskilde Danmark
David James

KH-Online er ikke det største bureau. Til gengæld er vi det mest personlige, dedikerede og bedste SEO bureau i København.

I vores team finder du op til flere eksperter i alle facetter af SEO. Det gælder både direktør, Laust Kehlet samt Simon Mørch Hansen og Søren Jensen. Vores specialister og konsulenter er bl.a. skarpe i content, linkbuilding, teknisk SEO og meget mere.

Alle vores kompetente specialister har en analytisk tilgang og er dedikerede, servicemindede og kvalitetsorienterede. Alt sammen egenskaber, der skal være med til at sikre, at vi opnår de bedste resultater for dig og din virksomhed.

KH-Online og hele teamet bag dit SEO bureau holder til i Herlev i København. På vores kontor i Herlev arbejder vi med alt fra SEO, teknisk SEO og Google AdWords til Facebook annoncering på de sociale medier og e-mail marketing.

Vi har samlet alle kompetencerne in-house, så du ikke blot kan outsource SEO til det rigtige SEO bureau, men også anden marketing til os.

Forruden at hjælpe vores mange ambitiøse kunder med søgemaskineoptimering, så skriver og udgiver vi jævnligt guides og blogindlæg om emnet. Vil du gerne blive klogere på SEO, Google Analytics eller SoMe Ads, så besøg vores blog.

Vil du vækste?

VIDEO: SEO Danmark [seo bureau med speciale i Wordpress] - seodanmark.dk
SEO Danmark

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside. Kontakt os allerede i dag.

Sådan arbejder vores eksperter med SEO

VIDEO: 15 Best SEO Tools to Rank #1 on Google in 2023 (Most Are FREE)
Adam Enfroy

SEO står for søgemaskineoptimering, og handler om at optimere sin hjemmeside, så den bliver synlig i de organiske søgeresultater.

Vi sætter en stor ære i, at være transparente omkring alt, hvad vi gør. Derfor vil vi gerne introducere dig for, hvordan vi arbejder med SEO-optimering og skaber vækst for mange virksomheder.

Processen ser ud som følger:

  1. Vi tager en uforpligtende snak med dig – Falder dit valg på KH-Online, så vil vi starte med at tage en dialog med dig. I samme ombæring analyserer vi din hjemmeside og digitale tilstedeværelse. Vi kigger på, hvilke konkurrenter der er, og hvilke særlige kendetegn, der er for din niche.

  2. Vi lægger en langsigtet SEO strategi – Efter de indledende analyser af din hjemmeside lægger vi en langsigtet SEO strategi i samarbejde med dig. SEO strategien tilpasses netop din virksomhed og din niche. Med strategien på plads ved begge parter nu, hvad næste step er.

  3. Vi retter tekniske fejl – Din hjemmeside skal være velfungerende for at kunne rangere højt på Google. Derfor sørger vi for at rette tekniske fejl som det allerførste. Vi har fokus på døde links, sløvende kode, manglende HTTPS, duplicate content m.v.

  4. Vi optimerer din hjemmeside on-page og off-page – Når der er styr på den tekniske del, så bevæger vi os over mod content og linkbuilding. Gode tekster giver gode resultater, og derfor vil vi lægge op til, at der skal udarbejdes relevant og værdifuldt indhold. Derudover vil vi fokusere på linkbuilding, da indgående links hører til blandt de vigtigste faktorer i SEO.

  5. Vi rapporterer løbende og er ærlige omkring resultaterne – Hos KH-Online rapporterer vi løbende, så du ved, hvilke nye tiltag, vi har implementeret, og hvilke resultater, det har givet. Der vil som hovedregel blive rapporteret månedligt, medmindre andet ønskes.

Vi optimerer SEO-arbejdet med udgangspunkt i Googles officielle retningslinjer, også kaldet “Quality Search Quality Raters“.

seo bureau

Hvad koster det at hyre et SEO bureau?

VIDEO: 8 Best SEO Tools for Agencies
Nathan Gotch

Der findes både billige og dyre SEO bureauer i København. KH-Online hører til blandt de mere prisvenlige af slagsen.

På vores underside om SEO pakker kan du få et indblik i, hvad vores service koster. Vi byder på pakkerne Godt I gang, Next Level og Kompromisløs, der koster fra 3.500 kr. om måneden. Prisen kommer bl.a. an på antallet af søgeord, landingssider, links om måneden m.v.

Passer ingen af vores SEO pakker til dig og din forretning, så tøv ikke med at kontakte os for et skræddersyet pakketilbud. Du har altid mulighed for at op- eller nedgradere din pakke, hvis du skulle ønske det.

Vi har skabt topplaceringer i søgeresultaterne for adskillige virksomheder

VIDEO: SEO in 2023: My NEW Strategy for Google Traffic!
Matt Diggity

Siden vi gik i luften med KH-Online, har vi hjulpet ambitiøse virksomheder med at erobre lukrative placeringer på Google.

Vi har hjulpet flere hundrede virksomheder inden for næsten lige så mange forskellige brancher, og nu tilbyder vi også at hjælpe din virksomhed med at løfte dens organiske synlighed til et nyt og hidtil uset niveau.

Google bestemmer, gennem deres avancerede algoritme, hvilke hjemmesider, der skal ligge på side 1. Det er ikke muligt at købe sig til gode organiske rankings. Til gengæld er det med en målrettet optimering muligt, at gøre sig fortjent til topplaceringerne.

Efter at have hjulpet mange virksomheder med søgemaskineoptimering ved vi, hvilke tiltag, der har den bedste effekt på de nyeste algoritmer. Derfor kan vi med al sandsynlighed også indfri dine målsætninger.

Dyk ned i vores mange spændende cases og gode referencer

VIDEO: Google Ads Ekspert Digitale Marketing SEO Danmark
David James

KH-Online har eksisteret i mere end en håndfuld år. Derfor har vi naturligvis opbygget en lang række cases og referencer gennem tiden.

Som du kan se på vores reference-side, så har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med både små og store virksomheder. Blandt andet inden for e-handel, ejendomshandel online markedsføring, finans, rengøring og mange andre brancher.

Vi har også fornøjelsen af at præsentere dig for flere interessante cases. Læs bl.a. historien om amisbrugsbehandling.dk, der på blot to måneder fik over 1.000 flere besøgende, da de hyrede os til at varetage hele deres søgemaskineoptimering.

Ønsker du at vide mere om, hvilke positive resultater som vi har skabt for tidligere og nuværende kunder, så ræk ud til os og bliv klogere.

SEO bureau versus SEO freelancer

VIDEO: SEO for Beginners: Rank #1 In Google (2023)
Brian Dean

I dag er der rig mulighed for at outsource SEO-optimering, hvis du skulle have et ønske herom.

Ønsker du også at uddelegere arbejdet med SEO, så kan du enten hyre et professionelt SEO bureau eller en SEO freelancer. I dette afsnit vil vi fokusere på, hvorfor det kan være fordelagtigt at have et tæt samarbejde med et bureau.

Derfor er et bureau ofte det rigtige valg:

  1. Flere hjerner tænker bedre end én – Hos KH-Online beskæftiger vi flere SEO-specialister, og disse eksperter vil du kunne trække på som kunde hos os. Valgte du i stedet en freelancer, så var der kun én person at trække på, og da de færreste freelancere er eksperter i alle SEO discipliner, så kan det blive en begrænsning. Vi mener, at flere hjerner tænker bedre end én.

  2. Du kan outsource hele din online marketing – En SEO freelancer arbejder som regel kun med SEO, mens et bureau ofte arbejder med andre discipliner også. Hos KH-Online har vi f.eks. også stor ekspertise inden for Google Ads. Det giver dig mulighed for at outsource hele eller dele af din marketing til os.

bedste seo bureau i københavn

Hos KH-Online får du én fast kontaktperson

VIDEO: Krydstogtskibet Ocean Explorer gik på grund: Hjælpen var fire dage væk
Forsvaret

Vi er som bekendt et SEO bureau København, der beskæftiger flere SEO eksperter, men trods det kan du forvente, at få én fast kontaktperson. Det sikrer, at du altid ved, hvem du skal kontakte, hvis har spørgsmål.

Hvilke virksomheder bør overveje at hyre et SEO bureau?

VIDEO: Fede Firmabiler - BYD Seal
OpendoTV

Nogle virksomheder vælger selv at arbejde med søgemaskineoptimering, andre virksomheder hyrer en freelancer, og helt tredje virksomheder vælger at alliere sig med et bureau.

Hvilken løsning, der er den rigtige afhænger af flere faktorer. Det afhænger bl.a. af, hvilke kompetencer man har in-house, hvor stort et budget man har, og hvilke målsætninger man har.

Du skal overveje at bruge en SEO specialist, hvis du kan sætte flueben ved følgende:

  1. Du har ikke SEO eksperter siddende i dit interne team

  2. Du drømmer om bedre placeringer i søgeresultaterne

  3. Du vil gerne frigøre tid til andre opgaver og aktiviteter i din virksomhed

  4. Du er villig til at investere i søgemaskineoptimering

Du kan outsource hele eller dele af din søgemaskineoptimering

VIDEO: Score 100/100 in SEO
Rank Math SEO

Som det måske bedste SEO bureau i hele Danmark kan vi naturligvis hjælpe med alle grene inden for søgemaskineoptimering. Hvad end det drejer sig om søgeordsanalyse, udarbejde af dit content, linkbuilding, teknisk SEO eller noget helt femte.

Vi mestrer alle aspekter af disciplinerne, men det er naturligvis op til dig, om du vil outsource hele eller dele af din søgemaskineoptimering. Det er f.eks. muligt kun at outsource linkbuilding eller den tekniske analyse, hvis det kun er på disse områder, du har brug for hjælp.

seo resultater for amisbrugsbehandling

Hvor lang tid strækker et typisk samarbejde med et SEO bureau sig over?

VIDEO: Ahrefs Tutorial for Beginners: Step-By-Step Guide to Using Ahrefs 2023
Gustav Eriksson

SEO skiller sig ud fra bl.a. Google Ads og Facebook annoncering ved, at det ikke er muligt at skabe resultater og flere besøgende fra den ene dag til den anden. Derfor vil et samarbejde typisk pågå over en periode på mange måneder og ofte år.

Flere af vores kunder har samarbejdet med os i en lang årrække med stor tilfredshed fra begge sider.

SEO-optimering er en langsigtet proces, hvorfor det arbejde, der udfører i dag meget vel først vil kaste resultater og relevant trafik af sig om en måned eller tre. Til gengæld betales der, modsat Google Ads, ikke et beløb, hver gang en bruger klikker sig ind på din hjemmeside.

Selve trafikken er gratis, kun optimeringsarbejdet koster penge.

Vil du vækste?

VIDEO: SEO for Beginners: Rank #1 In Google Search in 2023
Semrush

Lad os hjælpe dig med at komme på første side og få flere konverteringer på din hjemmeside. Kontakt os i dag.

Vi hjælper ikke kun virksomheder i København og omegn

VIDEO: Smadrer min mus!!!
OliverLyGaming

KH-Online er ganske rigtigt et SEO bureau med base i Herlev i København. Det betyder dog ikke, at vi kun henvender os til virksomheder i Hovedstadsområdet. Vi dækker hele Sjælland, Jylland, Fyn og alle andre dele af Danmark med vores ydelser, herunder SEO.

Om du derfor driver virksomhed i Sæby, Randers, Århus eller Nyborg, så kan vi assistere alle virksomheder og alle kunder i det ganske land.

Det er aldrig for sent at alliere sig med et SEO bureau

VIDEO: Keyword Research Tutorial: 3-Step Process for All Levels
Semrush

Har du drevet virksomhed i mange år, men har du aldrig samarbejdet med et SEO bureau, så husk, at det aldrig er for sent.

Det er muligt, at dine konkurrenter er lidt foran på den organiske front, men med den rette SEO strategi, dedikeret arbejde og en smule tålmodighed vil du højst sandsynligt kunne vælte konkurrenterne af pinden på sigt.

De færreste virksomheder fortryder, at de har hyret et bureau. De fortryder kun, at de ikke fik gjort det noget før. SEO-optimering kan nemlig hurtigt glemmes eller nedprioriteres, hvis der ikke er et bureau til at varetage arbejdet.

Tøv derfor ikke med at alliere dig med os, hvis du ønsker de bedste resultater på Google som overhovedet muligt.

Gør din online marketing mere effektiv ved at kombinere Google Ads og SEO

VIDEO: YouTube SEO: 3 Steps To Rank Number 1 on YouTube
H-EDUCATE

Det er en skrøne, at man skal vælge mellem Google Ads og SEO.

Spørger du os, så er det langt mere hensigtsmæssigt at kombinere de to former for online marketing i din forretning. Tænk blot på, hvor meget ekstra øget synlighed du ville opnå i Google, hvis du også var repræsenteret i annonceområdet.

Det øger sandsynligheden markant for, at dine potentielle kunder vælger at besøge din hjemmeside og handle hos dig. Tjek evt. vores Google Ads pakker ud, hvis du foruden SEO-optimering ønsker at outsource arbejdet med Google Ads til os.

Laust og Sune

Få et tilbud fra et SEO bureau i København

VIDEO: Found Two Poor Puppies Lost Their Mother In The Rain, Cold, I Adopted Them
Trangkum Vlog

Vi har allerede været omkring, hvad det koster at hyre et SEO bureau.

Vores pakker ligger prismæssigt på omkring 3.500-14.000 kr. om måneden. Det betyder, at vores service appellerer til både små og store virksomheder, da vi kan arbejde med forskellige budgetstørrelser.

Vil du gerne have en gratis SEO analyse, så skal du ikke holde dig tilbage med at skrive eller ringe til os. Du kan også udfylde vores kontaktformular nederst på siden – så kontakter vi dig inden længe med et personligt og uforpligtende tilbud.

Hvis vores SEO tilbud og/eller indledende analyser skulle give anledning til spørgsmål, så står vi selvfølgelig også til rådighed med svar.

Vil du vækste?

VIDEO: SEO Specialist fyn Bedste SEO firma Roskilde Danmark
David James

Lad os hjælpe dig med at opnå gode placeringer og flere konverteringer på din hjemmeside. Kontakt os i dag.

SEO aftale uden binding

VIDEO: SEO på produkter - Vigtig både for SEO, Google ads og konvertering
The Morning Show - Med Jacob Blaesbjerg

Ja, det er muligt at indgå en SEO aftale uden at skulle hænge på en bindingsperiode på 6, 12 eller 36 måneder. Vi er et dygtigt SEO bureau, der ønsker glade og tilfredse kunder, og derfor vil vi gerne tilbyde så meget fleksibilitet som muligt.

For at sikre høj fleksibilitet tilbyder vi f.eks. SEO aftaler uden binding. Er du derfor mod forventning ikke tilfreds med det SEO arbejde, vi udfører, så vil du let kunne afslutte samarbejdet.

SEO bureau FAQ

VIDEO: Google Search gør debatfora seo-hotte igen
Online Marketing Bureauet ApS

SEO betyder Search Engine Optimization, også kaldet søgemaskineoptimering.

Prisen på SEO afhænger af mange faktorer. Du kan enten udføre SEO på egen hånd eller hyre et professionelt SEO-bureau.

Du skal arbejde eller investere i SEO, hvis du vil styrke din online synlighed. En øget synlighed øger antallet af besøgende til din hjemmeside.

KH Online teamet

VIDEO: Hvordan laver du video-SEO på YouTube?
Københavns Erhvervshus

Fra venstre Rasmus Bodholdt, Sune Berg Hansen, Laust Kehlet og Simon Mørch Hansen.

Skal du være den næste vi hjælper med at vækste? Kontakt os i formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

kh-online

Få et gratis uforpligtende tilbud

VIDEO: SEO for Begyndere - Titles, Indhold & Links
Bondtofte & Co Online markedsføring

Interesseret i at høre mere? Så udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Sources


Article information

Author: Lisa Wilson

Last Updated: 1703772362

Views: 698

Rating: 4.8 / 5 (74 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lisa Wilson

Birthday: 1957-01-14

Address: 721 King Mission Suite 226, Lake Lindaborough, KS 38889

Phone: +3954578921038667

Job: Air Traffic Controller

Hobby: Hiking, Web Development, Skateboarding, Baking, Juggling, Running, Board Games

Introduction: My name is Lisa Wilson, I am a vivid, frank, accessible, variegated, capable, irreplaceable, persistent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.